Dort “SNICKERS “ bez pečení. Jsem si jistý, že tohle nepřipravíte jen jednou!| Chutný TV

Dort “SNICKERS “ bez pečení. Jsem si jistý, že tohle nepřipravíte jen jednou!| Chutný TV

Mléko 650 ml
Pudinkový prášek s vanilkovou příchutí 2 balení
Moučkový cukr 100 g
Máslo 100 g
DÁME VYCHLADIT
Mléko 200 ml
Čokoládové sušenky 500 g
Vařené kondenzované mléko 250 g
Arašídy 80 g
Hořká čokoláda 100 g
Horká smetana na vaření 20% 50 ml
DÁME VYCHLADIT NA 4 HODINY

1) Připravíme krém: do kastrolu nalijeme mléko 650 ml
2) Přidáme pudinkový prášek s vanilkovou příchutí a dobře promícháme 2 balení
3) Přisypeme moučkový cukr a pokračujeme v míchání metlou 100 g
4) Přidáme změklé máslo a znovu promícháme metlou 100 g
5) Za stálého míchání vaříme na středním ohni, dokud směs neztuhne
6) DÁME VYCHLADIT
7) Čokoládové sušenky namočíme do mléka a formu na pečení jimi následně vyložíme 500 g/ 200 ml
8) Do formy s odnímatelným dnem (18x22 cm) začneme tvořit dort
9) Pudinkový krém rozdělíme na dvě části a první půlkou pomažeme sušenky
10) Vytvoříme druhou vrstvu sušenek namočených v mléce
11) V míse smícháme uvařené kondenzované mléko a arašídy 250 g / 80 g
12) Sušenky pomažeme polovinou hmoty z kondenzovaného mléka a arašídů
13) Vyskládáme třetí vrstvu sušenek namočených v mléce
14) Rozprostřeme zbytek pudinkového krému a vytvoříme čtvrtou vrstvu sušenek namočených v mléce
15) Pomažeme je zbytkem hmoty z kondenzovaného mléka a arašídů
a položíme na ní zbytek sušenek
16) Připravíme polevu: do mísy rozlámeme hořkou čokoládu a zalijeme ji horkou smetanou na vaření 20%, počkáme 1 minutu a poté mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí 100 g/ 50 ml
17) Polevu nalijeme na vrstvu ze sušenek a rovnoměrně ji rozetřeme
18) DÁME VYCHLADIT NA 4 HODINY