Dranžírovaný rump steak s pikantním bylinkovým máslem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Ideálně propečený steak s přílohou. Pálivé máslo s bazálkou dokonale doplňuje chuť kvalitního hovězího masa.
Viz recept Marcela na dranžírovaný rump steak s pikantním bylinkovým máslem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
http://kuchynelidlu.cz/product/dranzirovany-rump-steak-s-pikantnim-bylinkovym-maslem

Nákupní seznam
400 g rump steaku – hovězí kýty Deluxe
80 g másla
špetka mleté pálivé papriky Mikado
1 pálivá paprička
1 hrst čerstvých bylinek (tymián, petrželka)
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
olivový olej Primadonna
1 citrón (šťávu)
1 hrst rukoly
3 lahůdkové cibulky
70 g cherry rajčat
1 lžíce pražených solených dýňových semínek California
70 g sýra cheddar Valley Spire
4 krajíce šumavského bochníku
1 stroužek česneku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/