Dušená hovězí kližka na pivě - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Máte rádi černé pivo? A už jste s ním někdy vařili? Vyzkoušejte recept Marcela Ihnačáka na dušené hovězí s kořenovou zeleninou v rajčatové omáčce. Snadno se naučíte, jak správně maso očistit, nakrájet a orestovat, aby se dostatečně zatáhlo. Dozvíte se i, jak připravit skvělou omáčku z kořenové zeleniny, cibule, česneku, rajčatového protlaku a samozřejmě černého piva. Nakonec už stačí jenom zlehka orestovat topinky a můžete podávat! Máte už chuť?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/dusena-hovezi-klizka-na-pive

Suroviny:
- 600 g hovězí kližky
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- nové koření Kania
- 3 bobkové listy Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 velká mrkev
- 1 velká petržel
- 150 g celeru
- 1 cibule
- 5 stroužků česneku
- 140 g rajčatového protlaku Freshona
- 500 ml tmavého piva Argus
- čerstvý tymián
- 1 svazek lahůdkové cibulky
- 1 chléb

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe