Dušená krůtí stehna s cizrnou, špenátem a hlívou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Připravte si krůtí maso s přílohou v podobě cizrny, špenátu a hlívy ústřičné.
Viz recept Marcela na Dušená krůtí stehna s cizrnou, špenátem a hlívou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/dusena-kruti-stehna-s-cizrnou-spenatem-a-hlivou

Nákupní seznam
1 krůtí spodní stehno Řezníkova čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
extra panenský olivový olej Primadonna
2 mrkve
2 menší cibule
½ celeru
5 – 6 stroužků česneku
1 pálivá paprička
čerstvý tymián
150 g cizrny Arax (namočené přes noc)
100 ml suchého bílého vína
1,5 l zeleninového nebo drůbežího vývaru
2 hlívy ústřičné
125 g mladého špenátu
1 lžíce másla Pilos

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe