Dušené hovězí dršťky s fazolkami - M. Ihnačák - RECEPTY K. LIDLU

Dršťky si zamilujete, když budete vědět, jak je správně připravit. A přesně za tímto účelem natočil šéfkuchař Marcel Ihnačák recept na dršťky s fazolemi a kořenovou zeleninou. Kromě té najdete v dršťkovém ragú i pálivou papričku, takže je celé jídlo příjemně pikantní. ️ Navíc, díky tomu, že jsou dršťky dušené, jsou krásně měkké. Pochutnáte si na nich nejlépe s krajícem opečeného chleba nebo s jinou vaší oblíbenou přílohou. ️ A jak to máte s dršťkami vy?

Suroviny:
· 3 mrkev
· 3 petržel
· 1 cibule
· 3 řapíky celer
· olivový olej Primadonna
· 5 kuliček nové koření
· 3 bobkový list Kania
· 2 pálivá paprička
· 6 stroužků česnek
· 1 hrst sušené švestky Alesto
· 1 hrst sušené houby
· 100 g velké strakaté fazole Campo Largo
· 300 g hovězí dršťky
· 100 ml červené suché víno
· 400 g krájená loupaná rajčata Baresa
· zeleninový vývar (nebo voda)
· 1 chléb (případně bezlepkový)
· 1 svazek lahůdková cibulka

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/dusene-hovezi-drstky-s-fazolkami

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes.
0.00 Úvod
0:18 Příprava základu
2:38 Vhození dalších surovin do základu
2:56 Podlití vínem, přidání rajčat a vaření
3:40 Příprava chleba
4:21 Servírování a závěr