Dušené vepřové kostky s balzamikem a houbami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Rýže se spoustou chřestu a hrášku je ta ideální příloha ke šťavnatým kouskům vepřového masa. Balzamický ocet navíc dodá tomto jídlu vyjímečnou chuť.
Viz recept Marcela na kapr s dušené vepřové kostky s balzamikem a houbami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/dusene-veprove-kostky-s-balzamikem-a-houbami.

Nákupní seznam
1 kg vepřových kostek na guláš XXL Čerstvá porce
olivový olej Primadonna
5 stroužků česneku
3 bobkové listy Mikado
pár kuliček celého nového koření Mikado
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
150 g hlívy ústřičné nebo houby šitake
150 ml balsamica Acentino
1 lžíce třtinového cukru
1,5 l zeleninového vývaru
2 lžíce másla Pilos
1 lžíce bramborového škrobu Castello (na zahuštění)
500 g dlouhozrnné rýže Tiradell
250 g zeleného chřestu
250 g bílého chřestu
1 pórku (pouze bílé části)
200 g mraženého nebo jemného hrášku v konzervě Chira
čerstvá petrželka
čerstvá bazalka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe