Dušené vepřové s fenyklem, olivami a sušenými rajčaty - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Hledáte nápad na chutný oběd? Vyzkoušejte jemné vepřové maso dušené v bílém víně se zeleninou podle receptu Marcela Ihnačáka.
Viz recept Marcela na dušené vepřové s fenyklem, olivami a sušenými rajčaty a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/dusene-veprove-s-fenyklem-olivami-a-susenymi-rajcaty

Nákupní seznam
1 kg vepřových kostek na guláš
2 cibule
6 stroužků česneku
bio olivový olej Primadonna
2 – 3 bobkové listy Mikado
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
1 fenykl
1 hrst sušených rajčat v oleji Baresa
1 hrst zelených oliv bez pecek Baresa
100 ml suchého bílého vína
1 l zeleninového nebo kuřecího vývaru nebo voda na podlití
2 lžíce másla Pilos
1 lžíce hladké mouky Castello
350 g bulguru
čerstvý tymián
čerstvá petrželová nať
čerstvá bazalka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe