Dušené vepřové s hlívou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Jednou z variant přípravy vepřového masa je dušení. Přidejte cibuli, rajčata a čerstvý rozmarýn a získáte tu pravou intenzivní chuť.
Viz recept Marcela na dušené vepřové s hlívou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/dusene-veprove-s-hlivou.

Nákupní seznam
500 g vepřových kostek na guláš Čerstvá porce
1 cibule
7 stroužků česneku
2 lžíce vepřového sádla
2 větvičky rozmarýnu
černý pepř v mlýnku Kania
mořská sůl v mlýnku Kania
200 ml suchého červeného vína Bordeaux
1 konzerva krájených loupaných rajčat Nostia
asi 500 ml vývaru
250 g hlívy ústřičné
1 hlávka kapusty
olivový olej Luccese
hrst čerstvé petrželky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe