Dušené vepřové s kysaným zelím - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Jídla se zelím nikdy nezklamou. Dušené vepřové maso se zelím je navíc hotové pouhých 40 minut!
Viz recept Marcela na dušené vepřové s kysaným zelím a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/dusene-veprove-s-kysanym-zelim

Nákupní seznam
500 g vepřových kostek na guláš Čerstvá porce
2 lžíce selského sádla
1 cibule
4 stroužky česneku
50 g oravské slaniny Baroni
1 lžička celého kmínu Mikado
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
2 lžíce mleté sladké papriky Mikado
200 ml suchého bílého vína Pinot Grigio
100 g sušených švestek Gardis
800 g kysaného zelí Freshton
1,5 l vepřového vývaru
hrst nasekané petrželky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe