Dušený králík na červeném víné s rajčaty a olivami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Jednoduchý a přitom rafinovaný způsob přpravy králíka – dušený s červeným vínem, řajčaty a olivami.
Viz recept Marcela na dušený králík na červeném víné s rajčaty a olivami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/duseny-kralik-na-cervenem-vine-s-rajcaty-a-olivami

Nákupní seznam
1 králík Čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
olivový olej Luccese
2 mrkve
1 cibule
3 stroužky česneku
čerstvý tymián
200 ml červeného vína Valencia
400 g rajčat
hrst černých oliv Baresa
asi 1 l zeleninového vývaru
hrst čerstvé petrželky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe