Dušený králík na víně se švestkovou omáčkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Dokonalá kombinace chutí - jemné králičí ragú se švestkovou omáčkou a se zeleninou.
Viz recept Romana na dušený králík na víně se švestkovou omáčkou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/kapr-s-cervenym-vinem-a-bramborovymi-placickami.

Nákupní seznam
1 čerstvý králík bez hlavy Čerstvá porce nebo 1,2 kg králičích dílů
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
hladká mouka Castello (na zaprášení)
rostlinný olej Promienna
50 g celeru
50 g mrkve
50 g petržele
250 ml červeného vína Bordeaux Empereur
1 cibule
50 g řapíkatého celeru
100 g anglické slaniny na plátky Pikok
1 lžička rajčatového protlaku Mikado
4 lžíce švestkových povidel Sympathica
čerstvý rozmarýn
čerstvý tymián
300 ml králičího vývaru
1 kakaový perník Tastino
2 lžíce másla Pilos
čerstvá petržel
12 brambor
1 červená cibule
1 stroužek česneku
400 g mražených zelených fazolek Duc de Coeur
8 sušených švestek Gardis
čerstvá velkolistá petržel
1 hrst celých mandlí

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe