Dušený králík s červeným vínem a švestkami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU
Jedním z gastronomických symbolů Francie je víno. Zkuste ho použít tentokrát při vaření a připravte si králíka na červeném víně se sušenými švestkami podle Marcela Ihnačáka.
Viz recept Marcela na dušený králík s červeným vínem a švestkami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/duseny-kralik-s-cervenym-vinem-a-svestkami
Nákupní seznam
1 kg králičích dílů
extra panenský olivový olej Primadonna
1 cibule
8 stroužků česneku
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
hladká mouka Castello na obalení
100 g sušených švestek Alesto
čerstvý tymián
2 lžíce švestkových povidel Sympathica
250 ml suchého červeného vína
80 g másla Pilos
2 velké mrkve
2 velké petržele
2 kedlubny
½ celeru
čerstvá bazalka na ozdobu
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Viz recept Marcela na dušený králík s červeným vínem a švestkami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/duseny-kralik-s-cervenym-vinem-a-svestkami
Nákupní seznam
1 kg králičích dílů
extra panenský olivový olej Primadonna
1 cibule
8 stroužků česneku
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
hladká mouka Castello na obalení
100 g sušených švestek Alesto
čerstvý tymián
2 lžíce švestkových povidel Sympathica
250 ml suchého červeného vína
80 g másla Pilos
2 velké mrkve
2 velké petržele
2 kedlubny
½ celeru
čerstvá bazalka na ozdobu
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe