Dušený králík s dýní hokaido - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Dušený králík s dýní hokkaido je nevšední kombinaci, kterou si ale jistě oblíbíte.
Viz recept Marcela na dušený králík s dýní hokaido a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/duseny-kralik-s-dyni-hokaido.

Nákupní seznam
500 g králičího ramene s kostí
Čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
hladká mouka Castello
olivový olej Primadonna
3 stroužky česneku
100 g žampiónů
50 g anglické slaniny Pikok
čerstvý tymián
100 ml suchého bílého vína Pinot Grigio
1 l teplého kuřecího vývaru
50 g másla
hrst čerstvé petrželky
1 dýně hokaido
1 svazek lahůdkové cibulky
1 citrón

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe