Dušený králík s fenyklem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Dušené králičího maso s fenyklem je jídlo pro náročné gurmány. S pomocí Kuchyně Lidlu si ho snadno připravíte sami!
Viz recept Romana na dušený králík s fenyklem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/duseny-kralik-s-fenyklem.

Nákupní seznam
1,2 kg čerstvého králíka Čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
hladká mouka Castello
olivový olej Primadonna
1 cibule
4 stroužky česneku
2 fenykly
300 ml suchého bílého vína Pinot Grigio
bobkový list Mikado
čerstvý tymián
300 ml králičího vývaru
2 lžíce másla Pilos
100 g cherry rajčat
400 g brambor

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe