Dušený králík s olivami a sušenými rajčaty - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Jemné králičí maso potřebuje správně okořenit. Díky dlouhému dušení s olivami a sušenými rajčaty budete překvapení pestrostí chutí!
Viz recept Romana na dušený králík s olivami a sušenými rajčaty a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/duseny-kralik-s-olivami-a-susenymi-rajcaty

Nákupní seznam
1 králík Čerstvá porce
1 l vody
1,5 cibule
3 bobkové listy Mikado
5 kuliček celého černého pepře Mikado
5 kuliček nového koření Mikado
100 g mrkve
100 g celeru
80 g petržele
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
olivový olej Luccese
3 stroužky česneku
1 větvička čerstvého rozmarýnu
1 větvička čerstvého tymiánu
100 ml suchého bílého vína Somontano Chardonnay DO
20 g černých oliv Baresa
20 g sušených rajčat Baresa
velkou hrst čerstvé petrželky
asi 20 g másla

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe