Dušený králík s rozmarýnem a bílým vínem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Charakteristickou chuť králičícho masa spojte s bílým vínem a rozmarýnem. Připravte jídlo, které překvapí Vás a vaše blízké!
Viz recept Marcela na dušený králík s rozmarýnem a bílým vínem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/duseny-kralik-s-rozmarynem-a-bilym-vinemu.

Nákupní seznam
1 králík Čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
pepř v mlýnku Kania
hladká mouka Castello
olivový olej Biotrend
10 stroužků česneku
4 větvičky čerstvého rozmarýnu
200 ml suchého bílého vína Pinot Grigio
500 ml kuřecího nebo zeleninového vývaru
4 lžíce másla
1 hrst čerstvé petrželky
250 g čerstvého listového špenátu
bílý chléb

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe