Dýňové kari s masovými kuličkami - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Na tomto receptu si rozhodně pochutnáte. Indická kuchyně se totiž na podzim skvěle hodí. Díky tomu, že je pikantní, tak krásně zahřeje, a navíc využijete sezónní suroviny. Jako třeba dýni! Šéfkuchař Roman Paulus připravil video recept na kari s hokaido dýní a masové kuličky, které můžete, pokud budete chtít, vyměnit za veganské mleté anebo krůtí či kuřecí maso. Tento jednoduchý recept navíc zvládnete připravit velmi snadno. Kromě trošky času nevyžaduje nic složitějšího, než je nakrájení a postupné smíchání všech surovin. Pochutnáte si na něm s rýží anebo chlebem naan. Máte indickou kuchyni rádi? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/dynove-kari-s-masovymi-kulickami

Suroviny:
- 2 lžíce řepkového oleje Vita D'or
- 2 cibule
- 4 stroužky česneku
- 50 g zázvoru
- 2 rajčata
- 20 g kari koření Kania
- 200 ml drůbežího vývaru
- 400 ml (1 plechovka) kokosového mléka Freshona
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 400 g dýně Hokaido
- 400 g mletého masa mix XXL Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 50 g bio červené čočky Bonitas
- hrst čerstvého koriandru
- 400 g jasmínové rýže Golden Sun

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe