Falešná hovězí svíčková s koprovou omáčkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Bez koprovky ani ránu! Pokud na ni nedáte dopustit, zamilujete si nový recept šéfkuchaře Romana Pauluse, který uvařil tradiční koprovou omáčku s hovězí kulatou plecí – falešnou svíčkovou. Naučíte se, jak správně maso svázat a připravit, jak správně udělat jíšku na omáčku i jak zvládnout skvělou přílohu v podobě šťouchaných brambor s cibulkou a pohankou. Na závěr nezbývá než koprovku naservírovat, přidat pošírované vejce a skvěle si pochutnat! Jak to máte s koprovkou vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/falesna-hovezi-svickova-s-koprovou-omackou

Suroviny:
- 3 l vody
- 80 g celeru
- 1 petržel
- 1 mrkev
- 5 kuliček nového koření Kania
- 3 bobkové listy Kania
- 10 kuliček černého pepře
- 2 cibule
- 1 kg falešné hovězí svíčkové - kulaté plece Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s černým pepřem Kania
- 100 g másla Pilos
- 30 g hladké mouky Belbake
- 400 g brambor
- 1 lžíce vepřového sádla Pikok
- 100 g vařené pohanky Campo Largo
- 100 ml čerstvého plnotučného mléka Pilos
- 2 lžíce krupicového cukru Castello
- ocet
- 250 ml čerstvé smetany Pilos (33 % tuku)
- 1 hrst čerstvého kopru
- 4 vejce „M“

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe