Falešná svíčková na smetaně s kynutým knedlíkem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Šéfkuchař Marcel Ihnačák si tentokrát pro sebe připravil opravdu velkou výzvu a nutno říct, že si s ní poradil naprosto skvěle. Podívejte se, jak se na Slovensku vaří tradiční česká smetanová omáčka s hovězí falešnou svíčkovou. V přehledném video receptu se naučíte vše od přípravy základu na svíčkovou z kořenové zeleniny (mrkve, petržele a celeru) až po to, jak správně falešnou svíčkovou prošpikovat a dokonce i to, jak v páře uvařit nadýchaný kynutý knedlík. Už jste někdy domácí svíčkovou vařili?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/falesna-svickova-na-smetane-s-kynutym-knedlikem

Suroviny:
Svíčková na smetaně:
- olivový olej Primadonna
- 1 svazek petržele
- 1 svazek mrkve
- 150 g celeru
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 1 cibule
- 800 g falešné hovězí svíčkové Řezníkova čerstvá porce
- 50 g uzené slaniny Pikok v celku
- 3 bobkové listy Kania
- celý pepř Kania
- nové koření Kania
- 3 stroužky česneku
- 2 lžíce plnotučné hořčice Kania
- 1 lžička krystalového cukru Belbake
- asi 2 l vroucí vody nebo hovězího vývaru
- 250 ml smetany ke šlehání Pilos (33 %)
- asi 200 ml mléka Pilos
- 1 citron

Kynutý knedlík:
- 1 lžička krystalového cukru Belbake
- 20 g čerstvého droždí
- 300 g hladké mouky Belbake
- 300 g polohrubé mouky Belbake
- asi 300 ml plnotučného mléka Pilos

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe