Filátko pstruha vařené v páře s quinoou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Ryby vařené v páře jsou šťavnaté a lehce stravitelné. Přesvědčte se o tom sami. Doplníte-li tento pokrm quinoou se zeleninou, rázem máte před sebou lehké, ale výživné jídlo.
Viz recept Romana na filátko pstruha vařené v páře s quinoou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/filatko-pstruha-varene-v-pare-s-quinoou

Nákupní seznam
2 čerství pstruzi duhoví Čerstvá ryba
1 l vody
100 ml suchého bílého vína Soave
3 kuličky celého černého pepře Mikado
3 kuličky nového koření Mikado
3 bobkové listy Mikado
listová petržel
čerstvá bazalka
100 g quinoy Alesto
extra panenský olivový olej Primadonna
1 cibule
4 stroužky česneku
½ pálivé papričky
100 ml drůbežího vývaru
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
8 cherry rajčat
1 lahůdková cibulka
dřevorubecký chléb (nejlépe z předchozího dne)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe