Filet mignon s ořechy, sušenými rajčaty a sýrem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Ačkoliv je filet mignon výtečná pochoutka, jeho příprava není nic složitého. Šéfkuchař Marcel Ihnačák nachystal recept na steaky z filetu mignon s restovanou směsí ořechů, rajčaty a gorgonzolou. Kromě toho, jak správně steaky připravit, zjistíte i jak vyrobit ze špenátu, brambor a parmezánu výbornou přílohu. Tu samozřejmě můžete vyměnit třeba za domácí hranolky nebo kousky pečené dýně a kořenové zeleniny. Dáte si?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/filet-mignon-s-orechy-susenymi-rajcaty-a-syrem

Suroviny:
- 2 steaky filet mignon
- 500 g brambor
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 1 hrst ořechů mix Alesto
- ½ pálivé papričky
- 1 hrst sušených rajčat Italiamo
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 80 g másla Pilos
- 2 lžíce gorgonzoly Lovilio
- 1 hrst mladého špenátu
- 50 g parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe