Filety z candáta s cuketou a hlívou - M. Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Candát je skvělá ryba, pokud hledáte jednoduchý a lehký recept na osvěžující oběd či večeři. ️ Šéfkuchař Marcel Ihnačák natočil video recept na filety candáta s cuketou a hlívou ústřičnou. Jelikož k přípravě ryby potřebujete jen samotné filety candáta, citronovou šťávu a kapku oleje, můžete si dostatečně pohrát s přílohou, kterou je v tomto případě již zmiňovaná zelenina s houbami a pro lepší (a pikantní) chuť i česnekem a pálivou papričkou. ️ Pár minut na pánvi a je hotovo! Jak si nejraději candáta připravujete vy?

Suroviny:
· 1 cuketa
· 200 g hlíva ústřičná
· 4 stroužky česnek
· 1 pálivá paprička
· olivový olej Primadonna
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· ½ svazek lahůdková cibulka
· čerstvá bazalka
· čerstvá listová petržel
· 350 g candát (filety)
· 50 g máslo Pilos
· ½ citron (šťáva)

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/filety-z-candata-s-cuketou-a-hlivou

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

0:00 ÚVod
0:10 Příprava cukety
0:55 Příprava hlívy
1:44 Příprava ryby
3:30 Přidání bylinek a servírování
4:33 Závěr