Filety z tresky se salátem z kořenové zeleniny, jablek a ořechů-Marcel Ihnačák-RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Na štědrovečerní tabuli patří již tradičně smažený kapr s bramborovým salátem. Není ale na škodu vyzkoušet i trochu originálnější chutě a zařadit třeba jako jeden ze svátečních obědů recept na filety z tresky se salátem z kořenové zeleniny. Přesně takový recept natočil šéfkuchař Marcel Ihnačák. ‍ Naučíte se, jak filety správně ochutit a opéct v rozehřáté pánvi, což je záležitost na pár minut, ale hlavně zjistíte, jak namíchat skvělý lehký salát, do kterého přijde kromě kořenové zeleniny i jablko nebo restované ořechy. Vede u vás kapr, nebo jiná ryba? Napište nám do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/filety-z-tresky-se-salatem-z-korenove-zeleniny-jablek-a-orechu

Suroviny:
Salát:
- 1 hrst ořechů mix Alesto
- 1 celer
- 1 svazek petržele
- 1 svazek mrkve
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 1 svazek lahůdkové cibulky
- 1 jablko
- 1 citron
- 150 g zakysané smetany Pilos
- 100 g majonézy Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
Restovaná treska:
- 600 g filet z tresky
- olivový olej Primadonna
- 4 stroužky česneku
- čerstvý rozmarýn
- 4 lžíce másla Pilos
- 1 citron

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe