Fish & chips - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Fish & chips není jenom oblíbená anglická pochoutka, ale také zajímavá alternativa k tradičnímu kaprovi s bramborovým salátem. Šéfkuchař Roman Paulus vám ukáže vše, co budete potřebovat. Je to vlastně velmi jednoduché! Naučíte se připravovat těstíčko na obalování, do kterého patří i trocha tymiánu a piva. Pak už jen stačí ochutit filety tresky, obalit je v těstíčku a usmažit. K rybě samozřejmě patří i domácí hranolky a majonéza, v tomto případě česneková. Pokud budete chtít ještě víc anglické autentičnosti, podávejte tuto specialitu ještě s octem a rozmačkaným hráškem. Už jste fish & chips někdy vyzkoušeli?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/fish-and-chips

Suroviny:
Fish & Chips:
- 7 lžic hladké mouky Belbake
- 6 lžic bramborového škrobu Belbake
- 3 lžičky kypřicího prášku do pečiva Belbake
- 1 lžíce čerstvého tymiánu
- 2 vejce "M"
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 150 ml polotmavého piva Granát Argus
- 400 g brambor
- slunečnicový olej Vita D'or
- 600 g filetů tresky tmavé
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s chilli Kania
- smažená listová petržel na ozdobu
Česneková majonéza:
- 2 vejce „M“ (pasterizované žloutky)
- ½ citron (šťáva)
- 250 ml slunečnicového oleje Vita D'or
- 2 stroužky česneku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe