Flank steak s fazolovými lusky a žampiony - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Flank steak je jedno z nejlepších mas, které si můžete dopřát. Šéfkuchař Marcel Ihnačák natočil jednoduchý video návod na přípravu samotného steaku i přílohy. K flank steaku se skvěle hodí blanšírované fazolové lusky s restovanými žampiony a česnekem. K dokončení celého receptu pak už stačí jen několik salátových listů a můžete začít servírovat jídlo, na kterém si pochutná nejeden masožravec! Jaké je vaše oblíbené steakové maso?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/flank-steak-s-fazolovymi-lusky-a-zampiony

Suroviny:
- 1 flank steak (asi 600 g)
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 3 lžíce másla Pilos
- ½ citronu
- 100 g fazolových lusků
- 100 g hnědých žampionů
- 3 stroužky česneku
- 50 g salátu mix
- čerstvá máta
- 50 g parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe