Francouzská cibulová polévka zapečená se sýrem Brie - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Chutě, které máme vždy spojené s Francií jsou sýry a cibulačka. Vyzkoušejte recept na cibulačku se sýrem Brie.
Viz recept Romana na francouzská cibulová polévka zapečená se sýrem Brie a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/francouzska-cibulova-polevka-zapecena-se-syrem-brie

Nákupní seznam
200 g sýra Brie Duc de Coeur
500 g cibule
1 lžíce másla
olivový olej Primadonna na orestování
100 ml brandy (lze použít Goldbrand Alliance)
3 ks bobkového listu Mikado
1 svazek čerstvého tymiánu
1 l silného drůbežího vývaru
sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
12 plátků bagety
čerstvá petrželka na ozdobení

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe