Francouzské brambory s mletým masem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Tip na dnešní oběd – jednoduché francouzské brambory s mletým masem, maďarskou klobásou a čerstvým tymiánem. Šéfkuchař Marcel Ihnačák vám v receptu Kuchyně Lidlu prozradí, jak na to. Zjistíte, že recept je opravdu jednoduchý a zvládne ho i úplný začátečník. Zaúkolujte třeba své děti a nechte je připravit výborný rodinný oběd, na kterém si všichni pochutnáte a ještě vám zbyde na druhý den oběd do krabičky do práce.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/francouzske-brambory-s-mletym-masem

Suroviny:
- 500 g mletého masa mix Řezníkova čerstvá porce
- 1,5 kg brambor
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- čerstvý tymián
- 150 g kyselých okurek Freshona
- 2 cibule
- 150 g maďarské klobásy
- 4 bio vejce „M“
- 250 ml smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
- 1 svazek lahůdkové cibulky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe