Francouzský dresink - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Za každým výborným salátem stojí výborný dresink! Proto je dobré se nějaké základní dresinky naučit! Můžete začít třeba receptem na francouzský dresink podle šéfkuchaře Romana Pauluse. Ten se hodí k většině listovým salátům a jeho základem je dijonská (případně i hrubozrnná) hořčice. Pokud byste si ho přáli trochu ozvláštnit, můžete zapojit bylinky – například estragon, petržel kudrnku, případně pažitku. Co do něj přidáte vy?

Suroviny:
4 lžíce dijonské hořčice
2 lžíce krupicového cukru
4 lžíce citronové šťávy
4 lžíce jablečného octa
sůl
pepř
100 ml slunečnicového panenského oleje
100 ml olivového panenského oleje

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/francouzsky-dresink

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe