Gnocchi se špenátem a mletým masem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Chcete tip na rychlý oběd nebo večeři? ⏱ Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil recept na neskutečně rychlé a hlavně jednoduché gnocchi se špenátem a mletým vepřovým masem. Kromě toho, že budete mít za chvíli hotovo, můžete k těmto nokům spotřebovat takřka cokoliv, co vám doma přebývá. Zkuste třeba mleté maso nahradit slaninou nebo špenát blanšírovanou brokolicí. Pochutnáte si v každém případě, doslova za pár minut! S čím si je připravíte vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/gnocchi-se-spenatem-a-mletym-masem

Suroviny:
- 250 g bramborových gnocchi Italiamo
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1/2 cibule
- 3 stroužky česneku
- čerstvý tymián
- 250 g vepřového mletého masa
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 hrst sušených rajčat Italiamo
- 50 ml bílého suchého vína Soave
- 125 ml smetany na šlehání Pilos (33 % tuku)
- 1 hrst mladého špenátu
- čerstvá listová petržel
- 25 g parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe