Grilovaná krkovice s parmazánem a okurkovým salátem s limetkami - M.Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Grilování není jen o samotném jídle, ale také o lidech, kteří se kolem grilu sejdou. Proto si tentokrát šéfkuchař Marcel Ihnačák pozval hosta, se kterým se pustil do přípravy výborné grilované krkovice. A protože toho dva páry rukou zvládnou víc než jeden, zjistíte v tomto videu kromě několika triků na ochucení a naklepání krkovičky i to, jak jednoduše připravit bramborovou přílohu v alobalu, ale hlavně příjemně sladkou cibulovou omáčku. Do té patří kromě samotné cibule také česnek a borůvkový džem. To vše pak stačí podávat na lehkém salátku s polníčkem a cherry rajčaty a můžete si být jisti, že žádný talíř nezůstane prázdný. ️ Jak krkovičku nejraději grilujete vy?

Suroviny:
Krkovice:
· 3 stroužky česnek
· 700 g vepřová krkovice Řezníkova čerstvá porce - plátky
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· čerstvý rozmarýn
· 2 lžíce kremžská hořčice Kania
· olivový olej Primadonna
Okurkový salát:
· 1 okurka
· 1 svazek ředkvičky
· 2 lahůdková cibulka
· 1 pálivá paprička
· 1 hrst čerstvá bazalka
· 1 hrst čerstvá máta
· 1 limetka (šťáva)
Servírování:
· 1 hrst parmazán Parmigiano Reggiano Italiamo (hoblinky)

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/grilovana-krkovice-s-parmazanem-a-okurkovym-salatem-s-limetkami

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:30 Marinování krkovičky
2:25 Příprava salátu
5:39 Dokončení a servírování