Grilovaná krkovice s uzenou paprikou a zeleninovým ragú - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Vepřová krkovice je jedno z nejlepších mas na opékání a grilování. Je totiž prorostlá a tedy i přirozeně šťavnatá. Šéfkuchař Roman Paulus připravil recept, ve kterém si kromě krkovičky dopřejete i originální zeleninové ragú s uzenou paprikou. Ve video návodu se naučíte trik na rychlou marinádu na maso a zjistíte, jak připravit zeleninovou směs z mrkve, fenyklu, papriky, rajčat, fazolí, cukety a choriza, které jídlu dodá zajímavý pikantní nádech. A jaká je vaše oblíbená část vepřového? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/grilovana-krkovice-s-uzenou-paprikou-a-zeleninovym-ragu

Suroviny:
- 4 plátky vepřové krkovice bez kosti Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 3 lžíce mleté uzené papriky
- granulovaný česnek Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 100 g cibule
- 1 lžíce sekaného česneku
- 50 g plátků choriza Dulano Selection
- 100 g mrkve
- 4 bobkové listy Kania
- 100 g fenyklu
- 20 g pálivých papriček
- 80 g červené papriky
- 200 ml pasírovaných rajčat Freshona
- 100 ml zeleninového vývaru
- 1 plechovka (410 g) červených fazolí Freshona
- čerstvý tymián
- čerstvý rozmarýn
- 100 g cuketa
- 1 středně velká brambora
- rostlinný olej Vita D'or
- listová petržel na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe