Grilovaná krkovička s čedarem a oreganem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Díky tomu, jak je šťavnatá, je vepřová krkovice jedním z nejoblíbenějších mas na grilování. Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil recept na grilovanou krkovičku, který byste letos rozhodně měli vyzkoušet. Kromě toho, že se naučíte namíchat marinádu z hrubozrnné hořčice, rozmarýnu a citronové šťávy, oceníte i tipy na to, jak samotnou krkovici správně vykostit. Nakonec zjistíte i jak si můžete zpestřit grilování jednoduchým salátem z opečené zeleniny – papriky, fenyklu a lilku – a můžete začít podávat! Jaký je váš oblíbený způsob přípravy krkovičky?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/grilovana-krkovicka-s-cedarem-a-oreganem

Suroviny:
- 2 červené špičaté papriky/kapie
- 1 fenykl
- 1 lilek
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 červená cibule
- čerstvé oregano
- 1 citron (šťáva)
- 50 g rukoly
- 2 lžíce francouzské hrubozrnné hořčice Kania
- čerstvý rozmarýn
- 1 kg vepřové krkovice Řezníkova čerstvá porce v celku
- 100 g strouhaného čedaru

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe