Grilovaná kuřecí křídla s lilkem a rajčaty - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

S kuřecími křidélky máte zaručený úspěch. Šéfkuchař Marcel Ihnačák využil grilovací sezóny a připravil video recept na grilovaná kuřecí křídla s opečeným lilkem a lahůdkovou cibulkou. Naučíte se připravit jednoduchou marinádu na křídla z mleté papriky, citronové kůry a zázvoru a zjistíte, jak připravit lilek na grilování, aby nepustil příliš mnoho vody. Až budete mít ogrilované maso i zeleninu, bude vám stačit přidat trochu restovaných mandlí s pálivou papričkou a česnekem a nakonec i pár hoblin parmezánu. Máte vy nějakou osvědčenou marinádu na křídla? Pochlubte se!

Suroviny:
· 1 kg kuřecích křídel Řezníkova čerstvá porce
· 1 lžíce mleté sladké papriky Kania
· 1 bio citron
· 4 stroužky česneku
· 1 lžíce strouhaného čerstvého zázvoru
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 3 pálivé papričky
· olivový olej Primadonna
· 2 lilky
· 1 hrst mandlových plátků Belbake
· 4 lahůdkové cibulky
· 500 g cherry rajčátek
· 1 hrst čerstvé bazalky
· 1 hrst hoblin parmezánu Parmigiano Reggiano Italiamo

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/grilovana-kureci-kridla-s-lilkem-a-rajcaty

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe