Grilovaná pražma s fenyklovým salátem - M. Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Grilovaná ryba vonící kouřem je jedním z nejlepších jídel, které si můžete na zahradní grilovačce připravit. I z toho důvodu natočil šéfkuchař Marcel Ihnačák recept na grilovanou pražmu s rozmarýnem a citronem. Zatímco se ryba bude grilovat, můžete si namíchat přílohu v podobě salátu s další často opomíjenou surovinou – fenyklem. Kromě fenyklu v salátu využijete i cherry rajčátka, olivy nebo cibuli. Vše nakonec stačí zakápnout citronovou šťávou pro víc svěžesti a můžete podávat! Co už jste letos grilovali vy?

Suroviny:
· 2 pražma zlatá
· 1,5 citron
· čerstvý rozmarýn
· olivový olej Primadonna
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania
· 200 g cherry rajčata
· 1 červená cibule
· 1 fenykl
· 1 hrst černé olivy bez pecek Baresa
· 1 hrst zelené olivy bez pecek Baresa
· čerstvá bazalka
· čerstvá máta


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/grilovana-prazma-s-fenyklovym-salatem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:18 Plnění ryb bylinkami, citrónem a okořenění
1:08 Grilování
1:23 Příprava salátu
3:49 Servírování