Grilovaná pražma s nektarinkami a houbami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Máte rádi netradiční kombinace chutí? Vyzkoušejte grilovanou pražmu s houbami a nektarinkami. Šiitake, hlíva, olivy a vlašské ořechy jsou spolu s ovocem a rybou kombinací, které nebudete litovat. Nechte se inspirovat receptem Marcela Ihnačáka ve videu Kuchyně Lidlu a připravte si tu pravou hostinu pro vaše chuťové pohárky.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/grilovana-prazma-s-nektarinkami-a-houbami

Suroviny:
-2 pražmy
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-2 citrony
-čerstvý rozmarýn
-bio extra panenský olivový olej Primadonna
-3 lžíce másla Pilos
100 g houb šiitake
-100 g hlívy ústřičné
-2 nektarinky (nebo broskve)
-1 hrst vlašských ořechů Alesto
-1 hrst černých oliv bez pecek Baresa
-čerstvý tymián
-1 hrst rukoly

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe