Grilovaná žebírka s bruschettou a tzatziki - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Grilovaná žebra jsou jedním z nejlepších jídel, která si můžete na rozpáleném roštu připravit! Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil letní recept na křupavá žebra naložená ve svěží marinádě s česnekem a citronovou kůrou. Kromě toho, jak připravit marinádu i jak uvařit před grilováním žebra, se dozvíte, jak připravit jednoduché tzatziki s řeckým jogurtem. Žebra nejlépe chutnají s opečenou bruschettou, ale smlsnete si na nich s jakýmkoliv vaším oblíbeným pečivem. Napište nám do komentářů, jak jste si pochutnali!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/grilovana-zebirka-s-bruschettou-a-tzatziki

Suroviny:
Grilovaná žebírka:
- 1 kg vepřových žeber
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 4 bobkové listy Kania
- nové koření Kania
- 4 stroužky česneku
- 1 citron
- čerstvé bylinky (rozmarýn, tymián)
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- keramický mlýnek s pepřem Kania
Tzatziki:
- 1 salátová okurka
- 300 g bílého jogurtu řeckého typu Pilos
- 1 stroužek česneku
- ½ citronu
- čerstvé bylinky (máta, pažitka)
Servírování:
- 1 dřevorubecký chléb
- 1 stroužek česneku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe