Grilované karbanátky s kuskusovým salátem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Ačkoliv se to na našich zahradních oslavách nevidí tak často, mleté maso je na grilování naprosto perfektní! Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil recept na jednoduché grilované karbanátky z mixu mletého hovězího a vepřového masa, které můžete opéct na roštu, ale také v pánvi nebo v troubě. Jak přílohu si k nim můžete nachystat lehký salát z kuskusu, avokáda a pomerančových segmentů. Už jste někdy grilovali karbanátky?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/grilovane-karbanatky-s-kuskusovym-salatem

Suroviny:
- 200 g kuskusu Campo Largo
- 700 g mletého masa mix
- 2 stroužky česneku
- 1 hrst čerstvého oregana
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 vejce „M“
- 2 hrsti strouhanky Belbake
- 1 avokádo
- ½ citronu (šťáv)
- 1 pomeranč
- 1 hrst čerstvé máty
- 200 g řeckého jogurtu Pilos

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe