Grilované kuře v pomerančové marinádě s fenyklovým salátem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Rychle, běžte grilovat! Šéfkuchař Roman Paulus tentokrát rozžhavil brikety a připravil recept na grilované kuře s pomeranči. Dozvíte se, jak připravit výbornou nasládlou marinádu z pomerančové šťávy a sójové omáčky i jak při její přípravě správně zkaramelizovat cukr. Jako přílohu si můžete rovnou na grilu připravit sladké brambory, takzvané batáty, a k tomu lehký letní salát s fenyklem a paprikami. Dejte nám vědět, jak vám chutnalo, do komentářů pod videem.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/grilovane-kure-v-pomerancove-marinade-s-fenyklovym-salatem

Suroviny:
- 2 lžíce cukru krystal Belbake
- 3,5 pomeranče (šťáva i kůra)
- 2 lžíce sójové omáčky
- 2 lžíce strouhaného zázvoru
- 1 lžíce sekaného čerstvého tymiánu
- 2 lžíce sekané pálivé papričky
- 800 g kuřecích prsních a stehenních řízků Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 400 g batátů
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 2 fenykly
-½ červené papriky
- ½ žluté papriky
- ½ citronu (šťáva)
- čerstvá listová petržel na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe