Grilované telecí medailonky s mátovým máslem a zelenými fazolkami - M. Ihnačák - RECEPTY K. LIDLU
Zatímco kuřecí nebo vepřové maso se na grilu vyskytuje poměrně běžně, kvalitní telecí je už o poznání vzácnější, a to se pokusí šéfkuchař Marcel Ihnačák změnit právě tímto receptem. Se svou hostkou Lucií připravil grilované telecí medailonky s výborným mátovým máslem s česnekem a chilli papričkami. Jako příloha pak poslouží restované zelené fazolky s hráškem a pokud to bude málo, tak i trocha opečeného pečiva. Kdy jste naposledy grilovali telecí vy?
Suroviny:
Mátové máslo:
· 3 lžíce máslo Pilos
· čerstvá máta
· 1 pálivá paprička
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 1 stroužek česnek
· 1 bio citron (kůra)
Grilované medailonky:
· 400 g telecí medailonky
· extra panenský olivový olej Primadonna
· 1 šalotka
· 300 g zelené fazolky (mražené)
· 3 stroužky česnek
· 1 bio citron (šťáva)
· 100 g hrášek
· čerstvý tymián
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/grilovane-teleci-medailonky-s-matovym-maslem-a-zelenymi-fazolkami
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes:
0:00 Úvod
0:20 Příprava mátové másla
1:00 Příprava masa
2:49 Dodělání másla
3:04 Příprava přílohy
4:50 Restování přílohy a grilování masa
7:03 Dokončení masa máslem
7:35 Servrírování a závěr
Suroviny:
Mátové máslo:
· 3 lžíce máslo Pilos
· čerstvá máta
· 1 pálivá paprička
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 1 stroužek česnek
· 1 bio citron (kůra)
Grilované medailonky:
· 400 g telecí medailonky
· extra panenský olivový olej Primadonna
· 1 šalotka
· 300 g zelené fazolky (mražené)
· 3 stroužky česnek
· 1 bio citron (šťáva)
· 100 g hrášek
· čerstvý tymián
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/grilovane-teleci-medailonky-s-matovym-maslem-a-zelenymi-fazolkami
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes:
0:00 Úvod
0:20 Příprava mátové másla
1:00 Příprava masa
2:49 Dodělání másla
3:04 Příprava přílohy
4:50 Restování přílohy a grilování masa
7:03 Dokončení masa máslem
7:35 Servrírování a závěr