Grilované trhané maso v asijském stylu (Asian Pulled Pork) #308

Zdravím fanoušky, dneska se po dlouhé době podíváme jak na trhané maso, to naše si uděláme v asijském stylu, lehce pikantní, šťavnatý a plný skvělých chutí. Samozřejmě se jedná o časově náročnější recept, ale na víkend na chatě, naprosto ideální. Určitě mrkněte taky na můj e-shop, nejen že si koupí uděláte radost, ale podpoříte tím provoz kanálu. Nezapomeňte mi opět dát vaší zpětnou vazbu, jak byste to například vylepšili, nebo co byste rádi viděli v dalším dílu.

Omáčka
1/4 šálku světle hnědého cukru
1/4 šálku sójové omáčky s nízkým obsahem sodíku
1/4 šálku medu
1/4 šálku mirinu
1/4 šálku kečupu
1/4 šálku hoisinu
1 lžička sriracha nebo více podle chuti
2 lžičky sezamového oleje
2 lžičky česnekového prášku
2 lžičky cibulového prášku
1 1/2 lžičky čínského 5 koření v prášku
1/2 lžičky mletého zázvoru

okurka
1 šálek kořeněného rýžového octa(dával jsem třtinový 1:1 s vodou, lze použít i vinný)
3/4 šálku cukru
1 lžíce strouhaného zázvoru
1/2 lžičky soli
1/8 čajové lžičky sušených červených chilských vloček
2 okurky
1 šalotka

mrkev
1/2 kg mrkev , oloupaná
1 lžička sůl
1 šálek neochucený rýžový ocet
3 polévkové lžíce cukru nebo podle chuti
1 šálek voda

Navštivte můj eshop
https://www.pipmaster.cz/

--⏱️ Časové Značky ⏱️---

Přihlaste se k odběru kanálu
https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1

Staňte se členem kanálu a získej výhody
https://www.youtube.com/c/pipmaster/join

Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pip.mastercz
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/