Grilovaný bůček v sójové omáčce - Roman Paulus- RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Vepřový bůček se na gril náramně hodí. Zkusili jste ho ale už někdy připravit v asijské variaci? Šéfkuchař Roman Paulus natočil video recept na asijský vepřový bůček grilovaný v marinádě ze sójové omáčky, zázvoru, česneku a třtinového cukru. Naučíte se, jak marinádu správně namíchat i jak opatrně grilovat bůček, aby se nespálil. Využijete i zbytek marinády – jako skvělou omáčku, která krásně doplní přílohu v podobě grilovaných cibulek a rýže. Už jste někdy bůček podobně grilovali?

Suroviny:
· 800 g vepřového boku Řezníkova čerstvá porce
· 200 ml sójové omáčky
· 2 lžíce nastrouhaného zázvoru
· 2 lžíce nastrouhaného česneku
· 3 lžíce třtinového cukru Belbake
· 2 červené cibule
· 8 lahůdkových cibulek
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· extra panenský olivový olej Primadonna
· smažená cibulka Kania
· 1 červená paprika
· 500 g vařené jasmínové rýže Godlen Sun

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/grilovany-bucek-v-sojove-omacce

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:12 Příprava marinády
1:27 Grilování
2:06 Redukce marinády
2:46 Příloha
3:46 Servírování