Grilovaný candát s bylinkovou salsou a hruškovým salátem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Ugrilovat candáta je snadné a když si k tomu navíc připravíte dobrou přílohu, budou se všichni u stolu olizovat až za ušima! Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil recept na filety z candáta, které doplnil originálním hruškovým salátem. Do toho kromě hrušek přijde i červená cibule, čerstvá rajčátka, řapíkatý celer a rukola. Nakonec se naučíte namíchat i salsu z čerstvých bylinek – petržele, koriandru a máty, která nejenom že skvěle doplní rybu, ale chutná výborně i třeba jen tak na topince. Vyzkoušíte tento recept?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/grilovany-candat-s-bylinkovou-salsou-a-hruskovym-salatem

Suroviny:
- čerstvé bylinky (listová petržel, máta, koriandr)
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 stroužek česneku
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 citron
- 2 filety candáta s kůží
- 1 červená cibule
- 2 hrušky
- 2 řapíky celeru
- 1 hrst cherry rajčátek
- 1 hrst rukoly

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe