Grilovaný chuck roll steak - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Víte, co je to chuck roll steak? Jestli ne, tak si připravte kuchyňské náčiní, protože si teď rozhodně pochutnáte! Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil recept na tento speciální steak a salát z mladých brambor. Chuck roll je skvělé maso, které se nachází mezi hovězím krkem a vysokým roštěncem, a díky tomu, že je optimálně prorostlé tukem, se náramně hodí právě na grilování. Jako přílohu si můžete dát, cokoliv máte rádi, ale se salátem z brambor podle Marcela Ihnačáka neuděláte chybu. Brambory v něm totiž doplňují květák, ředkvičky a lahůdková cibulka. Jakou část hovězího máte rádi vy? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/grilovany-chuck-roll-steak

Suroviny:
- 500 g menších mladých brambor
- ½ květáku
- 2 lžíce hrubozrnné hořčice Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
-1,5 citronu (šťáva)
- 1 svazek ředkviček
- 1 svazek lahůdkové cibulky
- čerstvá listová petržel
- 800 g chuck roll z mladého býka
- čerstvý rozmarýn

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe