Grilovaný pstruh plněný zeleninou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pstruh je jedna z nejlepších ryb, které můžete položit na gril. V této úpravě podle receptu šéfkuchaře Marcela Ihnačáka je navíc tak dobrý, že si ho snadno zamilují i ti, kteří jinak rybí maso příliš nevyhledávají. Základem jsou tři věci – první je samozřejmě čerstvá ryba, ale hned za ní následuje osvěžující zeleninová náplň z fenyklu, šalotky, česneku a rajčat. Tou poslední je bylinková salsa na dochucení – s mátou, petrželí a bazalkou s trochou česneku, citronové šťávy a olivového oleje. Kromě toho, že se dozvíte, jak pstruha vykostit, zjistíte i to, jak ho správně grilovat. Ať už to bude venku na grilu nebo doma na pánvi. Dejte nám vědět, jak chutnalo.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/grilovana-panenka-plnena-orechy-a-syrem

Suroviny:
Plnění pstruzi:
- 2 celí pstruzi
- 1 fenykl
- 1 šalotka
- 2 stroužky česneku
- 4 menší rajčata
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- čerstvý tymián
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 citron (šťáva)
Bylinkové pesto:
- čerstvé bylinky (bazalka, listová petržel, máta)
- 1 stroužek česneku
- ½ šalotky
- ½ citronu (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe