Grilovaný ribeye steak s batáty a bylinkovou omáčkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Nažhavte grily, protože léto se nezadržitelně blíží. A co jiného grilovat než pořádné flákoty masa. Šéfkuchař Roman Paulus připravil recept na grilovaný hovězí ribeye steak s netradiční přílohou v podobě opečených sladkých brambor. Protože grilování masa je rychlovka, budete moct podávat hned, jak se stihnou sejít všichni hosté. Kromě steaku se naučíte připravit i grilované batáty a bylinkovou salsu z petržele, koriandru a citronové šťávy, která si kromě hovězího bude skvěle rozumět třeba i s kuřecím masem. Jaké je vaše oblíbené maso na gril?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/grilovany-ribeye-steak-s-bataty-a-bylinkovou-omackou

Suroviny:
- 2 větší batáty
- 1,5 hrsti čerstvé listové petržele
- 1,5 hrsti čerstvého koriandru
- 3 lžíce citronové šťávy
- 1 lžíce mleté uzené papriky
- keramický mlýnek s chilli Kania
- 2 stroužky česneku
- 1 červená cibule
- 150 ml bio extra panenského olivového oleje Primadonna
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- čerstvý rozmarýn
- 4 Angus Rib Eye steaky
- 250 g másla
- 1 lžíce dijonské francouzské hořčice Kania
- 2 lžíce nasekané pažitky
- bylinky na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe