Grilovaný roastbeef #320

Zdravím fanoušky!
V dnešním díle se podívám na klasiku všech klasik a tedy na roastbeef. Masíčko si nejdřív krásně na grilu zakouříme a necháme ho dělat tak aby si zachovalo co nejvíce šťávy. Roastbeef jsem dělal snad tisíckrát přesto tenhle byl výjimečný! Ano kvalita masa má vždy vliv na výsledek a je to sice otřepaná, ale za to pravdivá fráze. Avšak ve snu by mě nenapadlo jak velkou roli to hraje u roastbeefu. Tentokrát se v emifoodu hodně překonali.
Navštivte můj eshop
https://www.pipmaster.cz/

--⏱️ Časové Značky ⏱️---

Přihlaste se k odběru kanálu
https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1

Staňte se členem kanálu a získej výhody
https://www.youtube.com/c/pipmaster/join

Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pip.mastercz
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/