Grilovaný steak s brokolicí a bylinkovou omáčkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Zbožňujete voňavé šťavnaté steaky? Pokud ano, určitě se podívejte na nový recept šéfkuchaře Romana Pauluse, který vám připraví specialitu z nízkého roštěnce. Díky správnému množství tuku je tento steak vždy šťavnatý a hodí se tak zejména na pánev nebo kontaktní gril. Steak z hovězího doplní grilované brambory připravované bez oleje, restovaná brokolice a také domácí bylinková omáčka, která se kromě hovězího náramně hodí i třeba k rybám. Napište nám do komentářů, jaké steaky máte nejraději vy!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/grilovany-steak-s-brokolici-a-bylinkovou-omackou

Suroviny:
= máslo Pilos
- čerstvá listová petržel
- 3 lžičky francouzské dijonské hořčice Kania
- citron (šťáva)
- 200 g malých vařených brambor
- 4 sirloin steaky Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 1 červená cibule
- hrst čerstvé listové petržele
- 120 ml bio extra panenského olivového oleje Primadonna
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1 středně velká brokolice

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe