Grilovaný steak s bylinkami a pepřovou omáčkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Nejlepší způsob přípravy steaku je grilování. Voňavé hovězí podávejte se zeleninou v těstíčku ozdobené větvičkou čerstvého rozmarýnu.
Viz recept Romana na grilovaný steak s bylinkami a pepřovou omáčkou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/grilovany-steak-s-bylinkami-zeleninou-v-testicku-a-peprovou-omackou

Nákupní seznam
4 hovězí steaky Deluxe
olivový olej Primadonna
3 lžíce másla
50 g cibule
3 žampióny
100 g čerstvé červené papriky
pepř černý celý Mikado
100 ml Goldbrand Alliance 30% (60 ml na pepř, 40 ml na dokončení)
200 ml silného drůbežího či hovězího vývaru
50 ml smetany ke šlehání Pilos (obsah tuku 33 %)
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
100 g hladké mouky Castello
50 g bramborového škrobu Castello
asi 13 g prášku do pečiva
2 vejce
200 ml vody
400 g zeleniny (brokolice, cuketa, lahůdková cibule…)
500 ml rostlinného oleje Promienna
2 větvičky čerstvého tymiánu
2 větvičky čerstvého rozmarýnu
1 stroužek česneku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe