Grilovaný steak z tuňáka s rajčaty a cuketou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Steak z hovězího zná každý, už jste ale vyzkoušeli steak z tuňáka? Šéfkuchař Roman Paulus tentokrát připravil skvělý řecký recept na grilovaného tuňáka s marinovanou zeleninou, který si snadno upravíte přesně podle svých chutí. Tuňáka můžete ogrilovat jen zlehka, jako to dělají v Řecku, nebo si ho nechat více propéct. Také můžete, pokud máte chuť, místo steaku z tuňáka připravit grilovaného mořského vlka. Recept doplňuje jednoduchá marináda na zeleninu a také autentické středomořské kalamata olivy, se kterými si budete hned připadat jako v řecké taverně. Nezapomeňte nám napsat do komentářů, jak jste si pochutnali.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!https://kuchynelidlu.cz/product/grilovany-steak-z-tunaka-s-rajcaty-a-cuketou

Suroviny:
- 4 steaky z tuňáka žlutoploutvého
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- extra panenský olivový olej Eridanous
- 4 rajčata
- 1 středně velká cuketa
- 1 citron (šťáva)
- ½ červené cibule
- hrst čerstvé listové petržele
- 20 černých oliv Kalamata Eridanous

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe