Grilovaný wagyu steak s pak choi - Roman Paulus - RECEPTY K. LIDLU

Wagyu steak je lahůdka japonské kuchyně, proto vyžaduje zvláštní přípravu. Jak připravit tento luxusní steak a s čím jej podávat, vám prozradí Roman Paulus. Patříte mezi milovníky wagyu steaku?

Suroviny:
Sezamový dresink:
6 × lžíce majonéza premium Kania
1 × lžíce japonská sójová omáčka Vitasia
4 × lžíce rýžový ocet Vitasia
4 × lžíce třtinový cukr Belbake
1 × lžíce sezamový olej Vitasia
6 × lžíce bílý sezam Vitasia
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
keramický mlýnek s pepřem Kania

Steaky:
4 pak choi
4 wagyu steak
rostlinný olej Vita D´or


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/grilovany-wagyu-steak-s-pak-choi

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod